Dag garnaaltje. Wat ben jij een ongelooflijk gelukzakje. Los van overdosissen liefde, knuffels, coole kleertjes (ja mea culpa, ik weet het) heb jij doodgewoon een zee van tijd in tegenstelling tot ikzelf. Hoewel ik het leventje met jou en je broer en zus eigenlijk best vind meevallen qua drukte, denk ik dat dagen van 36u me beter zouden liggen.
Ik wil zoveel doen, ik wil een boek maken met de foto’s van je geboorte, ik wil foto’s van je nemen, ik wil vaker bloggen want het gaat verdorie allemaal zo snel. Amper 8 weken geleden was je een klein wormpje en nu al een heuse worm van bijna 5 kilo. Wow zekers dus. Ik kom niet verder dan een occasioneel snapshot met m’n telefoon maar dat is niet wat ik wil. Ik wil mooie foto’s. Massa’s. Want elke dag is speciaal en komt nooit meer terug. Soit, als iemand weet waar je (liefst online) tijd kan bestellen, dan hoor ik dat graag…