Wie zijn we

Mama Cee
Mama CeeMama 1
Heeft de zwaarste taak, en krijgt terecht de titel van ‘biologische’ mama. Gaat deze keer wel voor een zorgeloze zwangerschap.
Mama Nono
Mama NonoMama 2
Heel enthousiast maar ook een beetje onzeker. Leest tegen de sterren op, maakt deze website en hoopt op bevallingsstress immuniteit.
Femke
FemkeDolliekid 1
Femke heeft massa’s ervaring in het Grote Zus zijn. Ze gaat dat fantastisch doen, gewoon omdat ze zelf ook een fantastisch madampje is.
Siebe
SiebeDolliekid 2
Siebe wordt Grote Broer, een taak die hij nu al au serieux neemt. Terecht, want de verwachtingen zijn heel erg hoog gespannen…

Beetje meer over ons

Wie ons een beetje kent weet dat het er in de Dolliehouse meestal gezellig druk aan toe gaat. 2 Dolliekids, waarvan ééntje behoorlijk hyper-hyper actief, een ambitieuze Mama Cee en een perfectionistische Mama Nono vormen intussen al 6 jaar een echt Dolliegezin. Er werd voordien wel eens gesproken over een Dolliebeebie maar telkens opnieuw beslisten we dat de snelheid waarmee we leefden vaak te hoog was en dat er doodgewoon geen ruimte was voor nog een extra Dolliekid. Nu zijn we er alle 4 klaar voor. Mama Cee heeft professioneel de juiste balans gevonden, Mama Nono durft eindelijk luidop zeggen dat ze het ‘echt’ ziet zitten en ook de Dolliekids zijn wild enthousiast.

We zijn voor deze beslissing niet zomaar over één nachtje ijs gegaan. Daarvoor is ze veel te belangrijk en zeker gezien één en ander niet op ‘the usual way’ kan gebeuren. Dolliebeebie is ongelooflijk welkom en wordt voor altijd Femke en Siebe hun kleinste broertje of zusje.

Onze Skills

Fun maken 90%
Leuke dingen doen 95%
Wachten 50%
Pampers verversen 75%